Welkom bij Studio Kiek,

Ik ben Kirsten (Kiki) Diender, schoonheidsspecialiste en pedicure met inmiddels jarenlange ervaring. Al als jong meisje was ik gefascineerd door huidverzorging en make-up. Ik mocht met mijn oma en moeder mee naar de schoonheidsspecialiste en keek dan vol nieuwsgierigheid naar wat zij deed. En ik dacht dan 1 ding: dat wil ik later ook worden! En dat is nooit meer anders geworden.

Na het voortgezet onderwijs ben ik meteen de opleiding allround schoonheidsspecialiste gestart en 3 jaar later was het een feit….ik had mijn diploma! De wens om het diploma pedicure te behalen heb ik een aantal jaren later nog verwezenlijkt. Nu kon ik een nog grotere doelgroep bereiken.

Na jaren op verschillende locaties als zelfstandige gewerkt te hebben, heb ik 10 jaar als werknemer in een team gewerkt in een groter bedrijf. Per 1 mei 2023 heb ik een nieuwe start gemaakt met mijn eigen salon bij mijn woning in Heemserveen: Studio Kiek! Hier kan ik je een totale beleving bieden, tijd voor jezelf met persoonlijke aandacht en een goed advies.

In de gezichtsbehandelingen maak ik gebruik van 100% natuurlijke, biologisch gecertificeerde producten van het merk Absolution. De producten zijn bovendien vrij van siliconen, minerale oliën, GGO, sulfaten, hormoon verstorende stoffen, parabenen, PEG, Ftalaten, synthetische kleurstoffen en parfum. Geen huidbelasting maar huidverbetering!

Bij het behandelen van je voeten kan ik je helpen bij problemen als eelt, likdoorns of ingroeiende of verdikte mycose (schimmel) nagels.Daarnaast vind ik het leuk om voeten nog mooier te maken door het aanbrengen van een (gel-)lak.

Stralende groet en tot ziens in Studio Kiek!

Hoogwaardige biologische producten

Natuurlijk zijn al onze producten biologisch gecertificeerd… en dat is het minste wat we voor u kunnen doen! We willen u het beste van het beste aanbieden, niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een lijn waarvan de producten biologische ingrediënten bevatten. Absolution bevat 99,9% natuurlijke ingrediënten. 96% hiervan zijn medicinale planten. 52% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw.

*Natural and organic cosmetic certified by Ecocert Greenlife according to Ecocert Standard available at http://cosmetics.ecocert.com

Het zou zonde zijn om producten te vervaardigen zonder geweldige en efficiënte ingrediënten als: wilde plantenextracten, mineralen en natuurlijke vitaminen, die niet kunnen worden gekweekt en daarom dus ook niet biologisch gecertificeerd kunnen worden. Absolution heeft ervoor gekozen om deze efficiënte ingrediënten te integreren in alle formules.

Geen huidbelasting maar huidverbetering! Biologisch is écht beter Het is geen fabeltje, geen marketingtruc: biologische producten zijn werkelijk beter voor de huid. Waarom? Omdat de huid natuurlijke ingrediënten makkelijker herkent, opneemt en verwerkt dan chemische bestanddelen. En: waar biologische ingrediënten de natuurlijke functies van de huid ondersteunen en versterken, kunnen kunstmatige bestanddelen deze juist verstoren. Biologische ingrediënten worden geteeld zonder giftige pesticiden en chemische meststoffen. De producten van Absolution zijn bovendien vrij van siliconen, minerale oliën, GGO, sulfaten, hormoon verstorende stoffen, parabenen, PEG, Ftalaten, synthetische kleurstoffen en parfum. Luister naar uzelf, luister naar uw huid!

En … er is meer!

Absolution is een huidcosmetica merk uit Frankrijk; ook de toeleveranciers zijn gevestigd in Frankrijk en samen zorgen we voor een duurzame ontwikkeling van de producten. Zelfs onze verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled en/of zijn recyclebaar en bedrukt met plantaardige inkten. De non-aerosol verpakkingen zijn gemaakt van polypropylene (PP) om te garanderen dat het product beschermd wordt tegen oxidatie en bacteriën, die de houdbaarheid van het product verminderen. Het gebruik van polypropylene vermindert ook de ecologische impact op het transport.

Uw huid is uniek

Uw huid is uniek: zij weerspiegelt uw emoties, uw omgeving, uw intimiteit. Net als u, veranderen haar behoeften elke dag. Door te luisteren naar uw huid en te voorzien in wat zij vraagt, houdt u haar in conditie en helpt u haar balans en schoonheid te herstellen. Dit is waarom we Absolution hebben ontwikkeld. Gecertificeerd biologisch, huid verbeterend en unisex. Een huidverzorgingslijn op maat: door Mix & Match makkelijk af te stemmen op de behoeften van uw huid. Hoogwaardige natuurlijke en biologische cosmetica gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de Ecocert-standaard verkrijgbaar op http://cosmetics.ecocert.com en de Cosmebio.